Пробне ЗНО проходить дистанційно!

    До уваги учнів 11 класів та батьків!

    Пробне зовнішнє незалежне оцінювання буде проходити дистанційно 15.06.2020 та 17.06.2020 року.

    Український центр оцінювання якості освіти офіційно повідомив, що на пробне ЗНО не потрібно приходити до пунктів тестування  натомість пропонують пройти його з дому.

    Уряд України заборонив проводити пробне ЗНО в закладах освіти в період до 22 червня. Відповідні зміни до постанови №392, якою визначали карантинні заходи з 22 травня по 22 червня, ухвалили ввечері 12 червня.

    «Ми просимо вас 15 і 17 червня не приходити на пункти проведення пробного ЗНО, окрім відповідальних за пункти та їхніх помічників, а також повідомити про це всім вашим друзям, знайомим, колегам, хто, можливо, також мав би прийти до нас у цей понеділок».

    З огляду на ситуацію, що склалася, пропонують учасникам пройти тестування вдома:

    15 червня об 11:00зайти на свою інформаційну сторінку і завантажити тестовий зошит і бланк відповідей з української мови і літератури.

    • Виконати завдання тестового зошита.
    • До 19 червня внести свої відповіді до сервісу визначення результатів.
    • Отримати свій результат за тестування.

    17 червня об 11:00зайти на свою інформаційну сторінку і завантажити тестовий зошит і бланк відповідей з того навчального предмета, який ви обрали для проходження пробного ЗНО.

    • Упродовж двох днів виконати завдання тестового зошита.
    • До 19 червня внести свої відповіді до сервісу визначення результатів.
    • Отримати свій результат за тестування.

    Під час роботи із тестовим зошитом просять дотримуватися часових меж і не відволікатися. Сервіс визначення результатів буде працювати з 11:00 17 червня до 18:00 19 червня. Деталі  на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

    Посилання на сторінку Українського центру оцінювання якості освіти https://testportal.gov.ua/probne-zno-2020-ne-jdy-do-punktu-provedennya-projdy-jogo-vdoma/

    КОРИСНІПОСИЛАННЯ

    ЗНАЙТИНАС

    © 2024 . Всі права захищено. Розроблено веб-студією "Sigma"